Matematik

f(x), f(2)?

17. maj 2011 af Emmajohanne (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey alle sammen,

Har et problem med denne opgave:

En funktion er givet ved f(x) = 3 x2 + 4 x – 11
Bestem f(2)= ?
 

Er det meningen jeg ganger f(x) med 2, eller er det bare x'erne der skal ganges?

Tak på forhånd!

-Caroline


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2011 af Duffy

En funktion er givet ved

f(x) = 3·x2 + 4x – 11

Du skal indsætte tallet 2 på x'ets plads. Sådan:


Bestem f(2) =  3·22 + 4·2 – 11 = jah, regn det selv du...

 


Skriv et svar til: f(x), f(2)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.