Matematik

integral regning

17. maj 2011 af PhilipJauernikPetersen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens - er der nogle af jer derude som er god til integral regning?

∫(4 øverst) ( 3 nederst)
∫4 3 (x-3) * (x^2-6x+10)^3 dx

Jeg har ingen ide om hvordan jeg kommer videre med denne integral opgave.

Jeg har prøvet lidt med det her: 
 

dt/dx ( x2 – 6x + 10 ) ’ = 2x – 6 = 2 · ( x – 3 )
 

men ved ikke om det er korrekt, og hvad jeg skal gøre herefter : / så kan nogen hjælpe mig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt substitution t = x2 -6x +10 , dt = (2x -6)dx = 2(x-2)dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2011 af mathon


Skriv et svar til: integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.