Fysik

dumt spg..

18. maj 2011 af 215 (Slettet)

Hvis 7,3 cm  = 50 kN hvad er 1cm = 7,3/50 ik ?.. for kan ikke få de til at passe med papirets størrelse .. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis det drejer sig om et skalaforhold, er din skala 50kN/7,3cm , så 1 cm svarer til (50kN/7,3cm)·1cm = (50/7,3)kN


Svar #2
18. maj 2011 af 215 (Slettet)

jeg skal kende cm..

jeg ved at jeg har

f_t =9,03*10^4N
f_t,x = 4,24*10^4 N
F_gnid = 3,6*10^4N
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad har det med 7,3cm at gøre??


Svar #4
18. maj 2011 af 215 (Slettet)

 Jeg ved at forholdet .. altså en længde på 7,3 cm svarer til en vektor pil på 50 kN


Svar #5
18. maj 2011 af 215 (Slettet)

 jeg skal bare vide hvad 1kN  = cm ? og det vel som jeg skrev?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

I #0 spurgte du om, hvad 1cm svarer til i kN, og det fik du svar på i #1. Nu spørger du så om, hvad 1kN svarer til i cm, og det er jo så det reciprokke tal, altså 1kN ≡ (7,3cm/50kN)·1kN = (7,3/50)cm


Skriv et svar til: dumt spg..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.