Fysik

omregning fra nm til km

20. maj 2011 af LouiseVang (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Har tallet: 7,475026429 • 10^15 nm 

hvordan omregner jeg det om til km? (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1nm = 1·10-9m = 1·10-12km , så

7,475026429·1015nm = 7,475026429·1015·10-12km = 7,475026429·103km


Skriv et svar til: omregning fra nm til km

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.