Matematik

hvad er nu reglerne for

21. maj 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

(a+b)2 

og 

(a-b)2

hvad er de lig med?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2011 af NejTilSvampe

 (a+b)2 = (a+b)(a+b)

(a-b)2 = (a-b)(a-b) 

gang parenteserne ud.


Svar #2
21. maj 2011 af hjæææælp (Slettet)

a2+b2+2ab

a2-b2-2ab

ja fandt ud af det nu. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2011 af NejTilSvampe

 (a+3b)^2 = a^2 + 9b^2 + 6ab       hvorfor vil du har minus der?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2011 af NejTilSvampe

 #2 - 

(a-b)^2 = a^2 + b^2 - 2ab

få styr på dine fortegn :)


Svar #5
21. maj 2011 af hjæææælp (Slettet)

ja lige præcis. det var jeg jeg fandt ud af at jeg havde brugt forkert fortegn. 

tak så er jeg bekræftet i det. 


Skriv et svar til: hvad er nu reglerne for

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.