Matematik

fordoblingskonstanten for eksponentialfunktioner

23. maj 2011 af 10s02 (Slettet)

Bestem fordoblingskonstanten for eksponentialfunktionerne 1,05^x, 1,12^x, 1,5^x, 2,1^x

- en der kan finde ud af det :)?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. maj 2011 af Anxyous (Slettet)

T2 = log(2) / log(a) = ln(2) / ln (a) = ln(2) / k


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. maj 2011 af mathon

                       y2/y1 = aΔx                a>1

                       2 = aX2

                       ln(2) = ln(a)·X2

                       X2 = ln(2) / ln(a)

.

                      (ln({1.05,1.12,1.5,2.1}))^-1*ln(2)


Svar #3
23. maj 2011 af 10s02 (Slettet)

1000 tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: fordoblingskonstanten for eksponentialfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.