Matematik

Vektorer Hjælp.

23. maj 2011 af AndersRD (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Bestem tallet k, således at vektorerne
a' = 12 over 5 og
b' = 16 over k
er parallele. Find derefter tallet t, så b' = ta'


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2011 af NejTilSvampe

 

løs for k.

 

løs for t i en af ligningerne.


Svar #2
23. maj 2011 af AndersRD (Slettet)

Hvordan løser du dem, kan du ikke vise mig hvordan du gør. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2011 af NejTilSvampe

 i den første, gang med 5k/12 på begge sider.

12t = 16 , del med 12 på begge sider.

Men seriøst, du SKAL have 100% styr på løsning til sådanne simple ligninger!


Skriv et svar til: Vektorer Hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.