Matematik

Integrale punktmængde

23. maj 2011 af Dankort (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er den en venlig sjæl der kan hjælpe mig med opgave 15 i dette opgave sæt?

Ved ikke hvordan jeg skal gribe opgaven an på..

På forhånd mange tak!

Vedhæftet fil: Matematik August 2009.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2011 af NejTilSvampe

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2011 af peter lind

V = π∫04 f(x)2dx

Vk = π∫4k f(x)2dx


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2011 af mathon

                                               V = π·04 (80-10x2)2dx = (163840/3)·π

                                               V = π·4k (80-10x2)2dx = (163840/6)·π      4<k<8

                                               solve(π·∫((80-10x^2)^2,x,4,k)=(163840/6)·π,k) | k>4 and k<8


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. maj 2011 af hjæææælp (Slettet)

hvorfor dividerer du med 6? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Fordi der skal gælde Vk = (1/2)V for det ønskede k .


Skriv et svar til: Integrale punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.