Fysik

HJÆLP TIL BEVIS!

24. maj 2011 af A2400 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej all

Er der nogen, der kan forklare mig klart og tydeligt, hvor I og U bliver til sidst i dette bevis?

Pfh. Tak

Vedhæftet fil: Spændingsforskel.docx

Svar #1
24. maj 2011 af A2400 (Slettet)

Spændingsforskel:


U=U1+U2


Erstatningsresistans:
1/R=1/R_1 +1/?R2?_

I=I1+I2
I1= U/R1
I2= U/R2⇔
I=(1/R1+1/R2)*U⇔
1/R=1/R1+1/R2
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2011 af hotgirl37 (Slettet)

 Jeg går ud fra du mener dette stykke (kan ikke åbne dokumentet):

I = (1/R1 + 1/R2) * U <=>

1/R = 1/R1 + 1/R2

Det der sker er at du deler med U på begge sider, så der kommer til at stå:

I/U = 1/R1 + 1/R2

Sidste udledning kommer af:

I/U = 1/R <=> (gang på kryds, altså med U og R på begge sider)

I * R = U * 1 <=>

U = R * I

Hvilket er Ohms lov, som naturligvis også gælder her


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2011 af cathi (Slettet)

,


Skriv et svar til: HJÆLP TIL BEVIS!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.