Matematik

Græskar

25. maj 2011 af milla4200 (Slettet)

 Hej :) 

her er så spørgsmålet, som jeg gerne vil have hjælp af:

En græskar vejer 3/4 kg plus en 3/4 græskar. hvor meget vejer græskaret?

Er det ikke bare at man siger 

0,75 kg + 0,5625 = 1,31kg? :) 

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

x*1,75=750
 

x = 750*4/7 = 429 g


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

Sludder og vrøvl -

Om igen:

x = 3/4 + (3/4)*x

x/4 = 3/4

x = 3 kg

Sådan ;-)


Svar #3
25. maj 2011 af milla4200 (Slettet)

Haha okay tak :D 


Skriv et svar til: Græskar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.