Matematik
Mat IT eksamen 2005
23. maj 2005 af
christophe (Slettet)
Hey, jeg er igang med den sidste opgave i IT projektet for HTX elever og jeg har nogle problemer med at få renet opgeven. den går ud på at man har et palleløfterbord, hvor der er en vis belastning på bordet, man skal så finde ud af hvor stor kraften på de to ben er, når bordet løfter med en beswtemt højde.
man går i opgaven ud fra at |F1|+|F2|=F, hvor |F1| og |F2| er kraften som de to ben bliver udsat for og |F| er den samlede kraft som bordet bliver udsat for i nedafgående retning.
Hele opgeven kan ses på:
www.frip.dk/stilleprojekt/mat/opgave-b-opgave.pdf
det er oplæg B opgave 4 del 1 spørgsmål 2
man går i opgaven ud fra at |F1|+|F2|=F, hvor |F1| og |F2| er kraften som de to ben bliver udsat for og |F| er den samlede kraft som bordet bliver udsat for i nedafgående retning.
Hele opgeven kan ses på:
www.frip.dk/stilleprojekt/mat/opgave-b-opgave.pdf
det er oplæg B opgave 4 del 1 spørgsmål 2
Svar #1
23. maj 2005 af TemporalFlux (Slettet)
Hey,
Kan ikke lige hjælpe dig =/ MEN, er det Mat IT niveau A 2005? Går også på HTX og skal selv op i IT nu på fredag, på onsdag får vi den forberedende opgave, som vi har 2 dage til at lave før vi kommer op i en lignende opgave på fredag. Er du igang med det samme? Eller... :S
For hvis det er så må du gerne uploade det andet oplæg også :D
Kan ikke lige hjælpe dig =/ MEN, er det Mat IT niveau A 2005? Går også på HTX og skal selv op i IT nu på fredag, på onsdag får vi den forberedende opgave, som vi har 2 dage til at lave før vi kommer op i en lignende opgave på fredag. Er du igang med det samme? Eller... :S
For hvis det er så må du gerne uploade det andet oplæg også :D
Svar #2
23. maj 2005 af Windcape (Slettet)
Det er Mat B niveau, på HTX :)
Kan ikke komme med en konkret løsning, da jeg selv laver oplæg.A, men det er vist bare at dele trykket op i vektor-komposanter.
Kan ikke komme med en konkret løsning, da jeg selv laver oplæg.A, men det er vist bare at dele trykket op i vektor-komposanter.
Skriv et svar til: Mat IT eksamen 2005
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
