Studievejledning

-3

26. maj 2011 af mr1989 (Slettet)

 Hvad sker der hvis jeg får -3 i både skriftlig & mundtlig matematik B? I forhold til at det skal vægtes med 1,5


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. maj 2011 af H20 (Slettet)

 På Viborg Katedralskoles hjemmeside kan du regne det ud. 


Svar #2
26. maj 2011 af mr1989 (Slettet)

 På hjemmesiden regner den ikke vægten ud?


Brugbart svar (2)

Svar #3
26. maj 2011 af ThymsB (Slettet)

 Så skal du umiddelbart have mindst 7,7 for at bestå faget samlet.


Brugbart svar (2)

Svar #4
26. maj 2011 af ThymsB (Slettet)

 #3 altså i årskarakterer.. 

beklager den meget ringe formulering :)

(7+7 = 14  -- 14-6 = 8 -- 8/4 = 2)


Skriv et svar til: -3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.