Matematik
Integral regneregler
Jeg skal snart op i mundtligt matematik B-niveau og nogle af spørgsmålene går på at redegøre for integrations regnereglerne.
Jeg går ud fra, at jeg skal bevise dem, men er der nogen der kan fortælle mig hvad de egentligt betyder i praksis?
Altså at man fx kan integrere ledvist?
Svar #1
29. maj 2011 af NejTilSvampe
hvad det betyder i praksis at man kan integrere ledvist... ikke sikker på jeg forstår dit spørgsmål men:
∫ (2x + 3x^2) dx = ∫ 2x dx + ∫ 3x^2 dx
Svar #2
29. maj 2011 af mathon
∫(f(x) ± g(x))dx = ∫(f(x)dx ± ∫g(x)dx + k
∫k·f(x)dx = k·∫f(x)dx + k
∫(f(x)·g(x))dx = F(x)·g(x) - ∫F(x)·g '(x)dx + k
∫f(g(x))·g '(x)dx = F(g(x)) + k
a∫bf(x)dx = a∫cf(x)dx + c∫bf(x)dx a<c<b
Svar #5
29. maj 2011 af Shiba (Slettet)
Tak skal du have.
Men angående i praksis, så tænkte jeg mere på, hvad jeg kan bruge disse regneregler til? Altså i hvilken situation er de nødvendige og hvor hjælper de mig hen når jeg skal integrere noget - hvis du forstår spørgsmålet :P
Skriv et svar til: Integral regneregler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
