Matematik
forstår ikke det her
18. august 2003 af
SP anonym (Slettet)
f(x)=y=8
_
x
nogle forslagtil løsning
_
x
nogle forslagtil løsning
Svar #1
18. august 2003 af krelle (Slettet)
hedder forskriften y=8/x? da det ikke er en ligning men en forskrift er der ikke en direkte løsning. du kan selvfølgelig lave den grafisk.
Skriv et svar til: forstår ikke det her
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
