Matematik

kvadratrod

31. maj 2011 af clej61 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hvordan kan man regne kvadratroden når det ikke går op

√75 -5 *√3


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 75 = 25·3 = 52·3 , så √75 = 5·√3 , og dermed

√75 - 5·√3 = 5·√3 - 5·√3 = 0


Skriv et svar til: kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.