Matematik

graf

05. juni 2011 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Er der nogen der ved, hvordan grafen for følgende funktion ser ud : 
f(x):=1/2* kvadratrod x , håber i kan se funktionen for jer :-b 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2011 af Rasmus5746 (Slettet)

Prøv at plot den på cas..

Eller hent programmet graph 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2011 af Saraphim (Slettet)

 Eller prøv blot at tænke dig frem til det. 1/2 er en lidt irrelevant faktor i forhold til grafens udseende. Hvad sker der med kvadratrod x for tallene 1,4,9,25?


Svar #3
05. juni 2011 af studerende20 (Slettet)

 jeg har maple, men er bare ikke særlig god til at bruge det må jeg indrømme : ( 


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. juni 2011 af Saraphim (Slettet)

 http://www.wolframalpha.com/input/?i=1%2F2*sqrt%28x%29


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. juni 2011 af Rasmus5746 (Slettet)

Jeg har aldrig brugt maple.. men graph er nok det nemmeste program i verden..
http://www.padowan.dk/graph/Download.php 


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. juni 2011 af hvadmeddet (Slettet)

I Maple kan det plottes ved eksempelvis:

plot(1/2*sqrt(x),x=0..10)


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. juni 2011 af SuneChr

Fremkommer ved, at parablen  y = 4·x2  drejes, omkring toppunktet, 90o med uret, og vi kun anvender ikke-negative y værdier.


Skriv et svar til: graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.