Fysik

kasteparablen

05. juni 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

antag du ser på en genstand, som bevæger sig i skråt kast, som starter i (0,0). genstandens x og y koordinater er da givet ved 

x = v0x*t

y = - 1/2 * g * t2 * v0y * t 

vis at ligningen for banekurven er 

y = - g/(2*v0x2) * x2 + v0y/v0x * x

nogle der kan? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2011 af Jerslev (Slettet)

#0: Isoler t i ligningen for x.

Indsæt derefter i ligningen for y.


Svar #2
05. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

aha.


Skriv et svar til: kasteparablen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.