Fysik

halveringstykkelse - hjælp!

06. juni 2011 af trinerasmussen1991 (Slettet)

For at finde halveringstykkelsen, er det så korrekt at man bruger formlen:

x1/2 = log(1/2) / log(a)  ?


og er denne formel det samme som x1/2 = log(1/2) / log(μ) ?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det kommer jo an på, hvad a og μ står for.  Her er åbenbart a = μ ? Men det ligner da det korrekte udtryk for halveringstykkelsen.


Svar #2
06. juni 2011 af trinerasmussen1991 (Slettet)

μ står for  linæer absoroptionskoeffiicient?

Men hvordan finder man μ?

slår man den op i en tabelværdi-bog eller?


Skriv et svar til: halveringstykkelse - hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.