Matematik

Eksamen MAT mundtlig hjælp

07. juni 2011 af Pigepige (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej :) 

På torsdag skal  jeg til eksamen i matematik mundtlig. 
Der er nogle af spørgsmålene som jeg ikke helt forstår. 

- Vis, hvordan man logisk kan slutte sig frem til en række af potensregnereglerne

- Karaktisér de eksponentielle funktioner (Menes der bare den voksende og aftagende?)

- Gør rede for definitionen på forskellige logaritmer og for de fire grund-formler (Menes der 10^logx = x, log10^x = x, ln e^x = x, e^ln x = x ?????)

Håber i kan hjælpe :) 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2011 af hanjohnson

Se FriViden.dk og gå ind under matematik under de forskellige emner.


Skriv et svar til: Eksamen MAT mundtlig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.