Spansk

spansk - er sætningerne rigtige?

07. juni 2011 af Blabla66 (Slettet)

Nogen der kan fortælle mig om disse sætninger er oversat rigtigt?

Hun blev født ind i en fattig og stor familia = nació en el sena de una familia pobre y numerosa

Læren blev også anbragt i et fængsel = el maestro se puso en una cárcel también


Svar #1
07. juni 2011 af Blabla66 (Slettet)

* seno (ikke sena)


Brugbart svar (2)

Svar #2
08. juni 2011 af jbmm (Slettet)

sætte i fængsel = meter en la cárcel, encarcelar

Læren blev også anbragt i et fængsel = el maestro se puso metió en una cárcel también
eller: el maestro fue metido en una cárcel, el maestro se encarceló, el maestro fue encarcelado, m.fl.

 


Skriv et svar til: spansk - er sætningerne rigtige?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.