Matematik

Gør rede for regneregler for vilkårlige trekanter.

08. juni 2011 af lydiksen (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hey derude

jeg skal på i matematik b, men sidder lidt fast

Gør rede for regneregler for vilkårlige trekanter.

HVad skal jeg lige inddrage her COS og SIN eller hvad HJÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2011 af mathon

se

Vedhæftet fil:5_trekantstilfælde.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2011 af mathon

til rådighed
er "værktøjet"  

                                  a/sin(A) = b/sin(B) = c/sin(C) = 2R

                                  a2 = b2 + c2 - 2bc·cos(A)              + 2 analoge


Svar #3
08. juni 2011 af lydiksen (Slettet)

 Så de 5 trekanttilfælde skal jeg præsentere til eksamen og lave et bevis af et af dem. er det rigtig forstået?


Svar #4
08. juni 2011 af lydiksen (Slettet)

 skal jeg bevise cos relationen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. juni 2011 af mathon

#2

til rådighed
er "værktøjet"  

                                  a/sin(A) = b/sin(B) = c/sin(C) = 2R

                                  a2 = b2 + c2 - 2bc·cos(A)              + 2 analoge

                      cos(V) er éntydig                    i intervallet 0º≤V≤180º
medens
                      sin(V) = sin(180º-V)                i intervallet 0º≤V≤180º                    (sinus-fælden)


Skriv et svar til: Gør rede for regneregler for vilkårlige trekanter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.