Matematik

oversættelse mht. stamfunktioner

09. juni 2011 af monipiiwn (Slettet)

Hej

Har et eksamens spørgsmål som siger antal og udseende af stamfunktioner. En venlig sjæl som kan give mig vejledning om det??

- på forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juni 2011 af mathon

        definitionen på en stamfunktion F(x) til den kontinuerte funktion f(x)
          er
                            F '(x) = f(x)
  og
                            ∫f(x)dx = F(x) + k                        hvor k er en vilkårlig (arbitrær) konstant

  Har du først
         bestemt èn stamfunktion Fo(x),
         har du straks dem alle
         da
                           F(x) = Fo(x) + k

 elementære eksempler hentes
                         i
peecee.dk/upload/download/168585


Skriv et svar til: oversættelse mht. stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.