Tysk

Er det korrekt?

09. juni 2011 af Hanseei (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle. Jeg har siddet og oversat nogle bisætninger, som jeg ville høre om, der er nogle som ville kigge på dem.

Her er de:

1. Børnene leger ofte, når de er hjemme = Die Kinder spielen oft, wenn sie zu Hause sind.
2. Han siger, at han har sendt brevet = Er sagt, dass er schikte der Brief hat.
3. Han solgte huset, fordi han var gammel = Er verkaufte das Haus, weil er alt war.
4. Moderen er glad, når barnet er glad = Die Mutter ist froh, wenn das Kind froh ist.
5. Da han fik brevet, var det for sent = Als er den Brief bekam, was er zu spät
6. Konen blev glad, fordi manden kom tidligt hjem = Die Frau wird glücklich, weil der Mann nach Hause früh kam.
7. Når han er færdig, går han i seng = Wenn er fertig ist, geht er zu Bett
8. Hvis du er flittig, får du en gave = Wenn du fleissig bist, bekommst du ein Geschenk
9. Hvis kaffen er god, køber vi den = Wenn der Kaffee gut ist, kaufen wir es.
10. De solgte koen, før den blev gammel = Sie verkauften die Kuh , bevor es alt wird.

På forhånd Tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2011 af Tyskfødt (Slettet)

. Børnene leger ofte, når de er hjemme = Die Kinder spielen oft, wenn sie zu Hause sind.
2. Han siger, at han har sendt brevet = Er sagt, dass er schikte der den Brief (ab)geschickt hat.
3. Han solgte huset, fordi han var gammel = Er verkaufte das Haus, weil er alt war.
4. Moderen er glad, når barnet er glad = Die Mutter ist froh, wenn das Kind froh ist.
5. Da han fik brevet, var det for sent = Als er den Brief bekam, was er war es zu spät
6. Konen blev glad, fordi manden kom tidligt hjem = Die Frau wird glücklich, freute sich, weil der Mann früh nach Hause früh kam.
7. Når han er færdig, går han i seng = Wenn er fertig ist, geht er zu Bett
8. Hvis du er flittig, får du en gave = Wenn du fleißig bist, bekommst du ein Geschenk
9. Hvis kaffen er god, køber vi den = Wenn der Kaffee gut ist, kaufen wir es.ihn (= der Kaffee).
10. De solgte koen, før den blev gammel = Sie verkauften die Kuh , bevor es sie (=die Kuh) alt wurde.


Svar #2
09. juni 2011 af Hanseei (Slettet)

Mange tak :D


Skriv et svar til: Er det korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.