Fysik

Eledning= P*t=UAB*l*t=R*l2*t

09. juni 2011 af Sinimini (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

Hvad står bogstaverne for i denne formel, og hvad regner jeg ud?

Eledning= P*t=UAB*l*t=R*l2*t ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Sådan en formel må da være beskrevet i din fysikbog. Kig i den.

Du har vel fået svar på dit spørgsmål i denne tråd www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx  ?


Skriv et svar til: Eledning= P*t=UAB*l*t=R*l2*t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.