Fysik

Lysets bølgemodel

11. juni 2011 af 333333 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal snart op i fysik B, og forstår ikke helt denne betragtning: 

hvordan går man fra : 

c = λ / T <=>

c= f * λ 

jeg ved at f = 1/T .. men jeg kan stadig ikke helt se det.

Kunne nogen foreklare det ?? :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2011 af peter lind

λ/T = λ*(1/T) = λ*f


Skriv et svar til: Lysets bølgemodel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.