Biologi

Hvad står ng for?

16. juni 2011 af Ajammaja (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal til eksamen i morgen i Økotoksologi - hormonforstyrrende stoffer.

I mine udleverede bilag er der en figur, som så vidt jeg kan se, viser biomagnificering, altså ophobning gennem fødekæden af et miljøfremmed stof i organismer.

Nederste niveau er havvand: 0,00005 ng/L. Dernæst kommer Alger: 0,001 ng/g C.

Derefter zooplanktopn 5 ng/g fedtvæv, Fisk: 20 ng/g fedtvæv og til sidst Polarmåge: 36.000 ng/g fedtvæv.

Er der nogen som ved, hvad ng står for??

Og hvad står g C for? (Ved alger)


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. juni 2011 af mathon

   ng = nanogram = 10-9 g

   ng/ g C = nanogram pr gram Carbon = nanogram pr gram kulstof


Svar #2
16. juni 2011 af Ajammaja (Slettet)

Tusind tak! :)


Skriv et svar til: Hvad står ng for?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.