Biologi

Bioteknologi som gymnasielære

16. juni 2011 af pelleriis (Slettet)

Jeg har læst Bioteknologi Københavns Universitet (LIFE) i tre år nu og skal til at afslutte min bachelor. Jeg vil enormt gerne være gymnasielære med tilvalg i idræt - dog har jeg ikke kunne få noget endegyldigt svar fra nogle studievejledere på hvordan dette skal gøres da det virker som om folk normalt læser biologi før de bliver gymnasielærer.

Mit spørgsmål er: Er det muligt at læse tilvalgsfag som studerende på LIFE? og vil det sige at, jeg skal vente med at afslutte min bachelor og så søge ind på tilvalg inden 1. maj næste år på idræt?

Eller bliver jeg nødt til at søge ind på biologi i år, meritoverfører alt hvad jeg kan (mangler to fag for Bsc i biologi), bruge næste år på at læse de to fag, for dereftet at søge ind på tilvalg i idræt.

De bedste hilsner

Pernille


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2011 af Walleh

Du kan få det der hedder en tofagskandidat (det er det jeg selv satser på for at blive gymnasielærer også ;) ), hvor du læser 2 fag samtidig, og får hvad der svarere til en bachelor i det ene, og en kandidat i det andet... Men de forløb jeg har hørt om, starter man på begge fag... Men mon ikke det burde være muligt at læse resten af dit biologi med idræt som sidefag, og så kun skulle tage resten af dit idræt bagefter?


Svar #2
17. juni 2011 af pelleriis (Slettet)

Tak for dit svar Walleh - jeg har ikke hørt om tofagskandidater før, men vil da undersøge det. Mit største problem er at finde ud af hvorvidt man kan gøre det som bioteknologistuderende og ikke biologi - da jeg ved det er muligt som biologistuderende... :-S


Skriv et svar til: Bioteknologi som gymnasielære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.