Matematik

Cos, sinus og tan ?

19. juli 2011 af anonym000

 Hej
hvad bruger man de tre ting til ?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juli 2011 af ramme2 (Slettet)

Cos, sinus og tan er geometriske begreber der først og fremmest bruges til at bestemme vinkler i en trekant, samt længde af en eller flere af siderne hvis en eller flere vinkler og sidelængder er kendt. Geometrien kan i praksis anvendes til bygnings og anlægskonstruktion.  De trigometriske funktioner bruges også indenfor fysikken til beskrivelse af svingninger for eksempel vekselsstrøm.


Svar #2
20. juli 2011 af anonym000

 okay, men kan de det samme alle 3 eller er der forskel på hvad man kan finde ud af med hver af begreberne ?
har været inde på frividen, men det besvaret ikke alle min spørgsmål..

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juli 2011 af Saraphim (Slettet)

Vist besvarer det dine spørgsmål, du skal bare stille dem rigtigt. :-)

Cosinus er forholdet mellem den hosliggende katete til en ret vinkel og hypotenusen. Altså: cos = hos/hyp

Sinus er forholdet mellem den modstående katete og hypotenusen: sin = mod/hyp

Tangens er forholdet mellem den modstående og den hosliggende katete: tan = mod/hos


Svar #4
20. juli 2011 af anonym000

 lol, okay tak :)

- - -

...............


Skriv et svar til: Cos, sinus og tan ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.