Matematik

reducering af stambrøk

09. august 2011 af ALandler (Slettet)

Hej alle sammen.

jeg er i en matematik opgave sat til at reducere 8√6^16, først bliver jeg bedt om at gøre den til en potens, hvordan gør jeg det? Håber nogen vil hjælpe mig.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. august 2011 af mathon

 

     hvis
                        8√(616)  =  (616)1/8 = 616·1/8 = 62 = 36

.
som ikke er en stambrøk


Svar #2
09. august 2011 af ALandler (Slettet)

 Nej, det fandt jeg ud af to sekunder efter. 

Men tusind tak. :) 


Skriv et svar til: reducering af stambrøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.