Matematik
Differentialregning
Det er opgave 5 del 2. b) jeg ikke lige forstår helt. Der står at man skal sammenligne med hvad man fik i a). Jeg får x=110 ved a og b, og hvad så? Hvordan sammenligner jeg, altså hvad menes der helt præcist?
http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF09/Eksamen/Eksamensopgaver/Hhx/090814_opgave_matA_hhx_delproeven_u_hjaelpemidler.ashx
Svar #1
14. august 2011 af Krabasken (Slettet)
Kan du ikke slutte dit link med "nellemrum", så det bliver et "hot link"
I øjeblikket er det dækket af en reklame, og kan derfor ikke kopiéres ;-)
Svar #2
14. august 2011 af LuckyLuc (Slettet)
http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF09/Eksamen/Eksamensopgaver/Hhx/090814_opgave_matA_hhx_delproeven_u_hjaelpemidler.ashx
Svar #3
14. august 2011 af LuckyLuc (Slettet)
Lol er ikke lige sikker på hvad du mente.
På uvm dk, er der et sæt August 2009 HHX Mat som linket henviser til
Svar #4
14. august 2011 af LuckyLuc (Slettet)
I c) bliver integralet 12960, og her skal man også sammenligne med a). Hvad menes der, altså det er det samme tal men går selvfølgelig ud fra at det ikke er nok at skrive det. Hvordan sammenligner man og sammentidig kommer til en konklusion som giver fuld point, både i b), og c)..
Svar #6
14. august 2011 af Andersen11 (Slettet)
#3
Krabasken mente, at hvis du taster et mellemrum umiddelbart efter hele linket, laver SP's editor det automatisk om til et hot-link, således at andre brugere blot kan klikke på det i stedet for, at vi skal kopiere hele smøren ind i et andet browservindue (og eventuelt rode under reklamerne efter det hele). Her er det som et link:
Svar #7
14. august 2011 af Andersen11 (Slettet)
#5
I Opg 3 a) skulle man finde maksimum for funktionen O(x) = R(x) - C(x) , dvs man løste ligningen
O'(x) = 0 , dvs R'(x) - C'(x) = 0
I 3 b) skal man løse ligningen R'(x) = C'(x) . Det er jo den samme ligning.
Svar #8
14. august 2011 af LuckyLuc (Slettet)
Jeg skriver imorgen, går i seng nu. Der står man skal sammenligne... Hvad menes da? Der er jo ingen sammenligning ved at sige at talene er de samme. Man må da med text kunne redegøre for et eller andet for at det skal give fuld point eller måske er jeg galt på den... Jeg har løst opgaven, ved bare ikke hvad de præcist mener med sammenligning..
Svar #10
14. august 2011 af Krabasken (Slettet)
O'(x) = -0,09x2+9x+99
O'(x) = 0 for x = (-10 og) 110
O(110) = 12960 (a)
GROMK = C'(x) = 0,09x2-9x+420
GROMS = R'(x) = 519
GROMK = GROMS for x = 110 (b)
50∫110(R'(x) - C'(x))dx = 12960 (c)
Svar #11
14. august 2011 af LuckyLuc (Slettet)
Har beregnet præcis det samme og fået præcis det samme. Det er sødt af dig at beregne det også, virkede bare lidt underligt at sammenligningen som de spørger om er bare stille 110 siden af 110...
Svar #12
14. august 2011 af Krabasken (Slettet)
Det er da en udmærket måde at "gøre prøve" på, når man sidder i en eksamenssituation.
Husk iøvrigt den med linkene til en anden gang ;-)
Skriv et svar til: Differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
