Fysik

Totalrefleksion

14. august 2011 af LotteFJAKOBSEN (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, har problemer med en opgave, som jeg håber I kan hjælpe mig med

Jeg skal beregne den kritiske vinkel fra overgangen fra vand til luft.

MIT BUD:

Nluft = 1 og Nvand = 1,33

sin(ig) = n2/n1

Ig = sin-1(1/1,33) = 48,7535º - er dette rigtigt?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2011 af Nilletøz (Slettet)

Det ser rigtigt ud :) For luft er nummer 2, fordi det er der vi skal hen  :) 


Svar #2
14. august 2011 af LotteFJAKOBSEN (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Totalrefleksion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.