Matematik

Sinusrelationer

17. august 2011 af Cillehb (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa! :)

Lige et hurtigt spørgsmål. Jeg sidder og er ved at lave en lille matematik aflevering, også kom der noget med sinusrelationer, og nu står jeg i det, jeg kan ikke huske hvilken af dem man skal bruge når man skal finde en vinkel?:)

Er det:

sin(a)/a=sin(b)/b=sin(c)/c

eller

a/sin(a)=b/sin(b)=c/sin(c)

Håber en venlig sjæl vil hjælpe med at genopfriske min hukommelse :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Det er ligegyldigt, hvordan du skriver sinusrelationerne op. Du kan omskrive begge ligninger, og anvende dem begge til beregning af sider og vinkler i en trekant.


Svar #2
17. august 2011 af Cillehb (Slettet)

Tak (:


Skriv et svar til: Sinusrelationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.