Engelsk

Analyse og tolkning.

20. august 2011 af 4220Simone (Slettet)

Hej folkens!

Jeg sidder her med et engelsk essay.. Opgaven er at jeg skal analysere og tolke den, men jeg er blevet lidt i tvivl om hvordan man gør!

Nogle der kan give nogle forslag til hvordan man analyserer og tolker et engelsk essay? :-)

Håber I kan hjælpe!

- Simone.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2011 af brugernavnlol (Slettet)

 Du tolker det som du tolker en hver anden tekst. Det fremgår jo af din problem at du går på gymnasiet, og du må da have tolket tekster adskillige gang før? 

Et godt udgangspunkt er at spørge sig selv "Okay, hvad er meningen med det her, jeg har læst?" inden du går igang med skriveprocessen. Det du nu skal i skriveprocessen er at skrive en form for brainstorm. Her skriver du alle de ting ned, der får dig frem til dit resultat. Derudover er der nogle ting som er væsentlige og have med i en tekstanalyse, alt afhængig af hvilken form for tekst det er. Jeg er lidt i tvivl om, hvilken form for tekst du mener, da et engelsk essay er det samme som en dansk analyse - og du kan ikke rigtig analysere en analyse. Hvis du mener essay i den danske forstand, så tager du bare hele molevitten og karakteriserer diverse ting som målgruppe, forfatteren, tid, problemstillinger, miljø, tid, hensigt osv. Dette skulle bringe dig frem til en helt fin analyse. :)

Husk desuden en konklusion. 


Skriv et svar til: Analyse og tolkning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.