Fysik

beregning af masse

24. august 2011 af mogens91 (Slettet)

En nøgle ophænges i et newtonmeter. Newtonmetret viser 175 mN. Beregn nøglens masse.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2011 af mathon

 

               Ftyngde = m·g

               m = Ftyngde / g

               m = (175·10-3 N) / (9,82 m/s2) = (175·10-3 kg·m/s2) / (9,82 m/s2) ≈ 0,01782 kg = 17,82 g

 

 


Skriv et svar til: beregning af masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.