Matematik

reducer

24. august 2011 af larak (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 12b-(9b+4a)-a=? 

7(a+2b)-6b+2a=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2011 af Isomorphician

Dine egne bud?


Svar #2
24. august 2011 af larak (Slettet)

 Har ikke nogen bud, har du ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2011 af Isomorphician

12b - (9b + 4a) - a = 12b - 9b - 4a - a = .....

---

7(a + 2b) - 6b + 2a = 7a + 14b - 6b + 2a = ....


Svar #4
24. august 2011 af larak (Slettet)

 Jeg for dem til at blive 0 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2011 af Isomorphician

12b - 9b - 4a - a = (12-9)b - (4 + 1)a = 3b - 5a

Prøv selv med den sidste


Svar #6
24. august 2011 af larak (Slettet)

 Bliver den næste så 8b + 9a?


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. august 2011 af Isomorphician

Ja


Svar #8
24. august 2011 af larak (Slettet)

 Okeey tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.