Fysik

isolering

24. august 2011 af Marilund (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej har brug for hjælp til isoleringen af m,

Jeg har selv isoleret den til dette, men er dette korrekt ?: m = 4*pi*r3 / g*t2

 4*pi/ t2 = G*m / r3

//marilund


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2011 af mathon

     ...isoleret m  fra hvad?...


Svar #2
24. august 2011 af Marilund (Slettet)

#1 Den nederste ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Der er åbenbart tale om at isolere m i udtrykket

4·π2 / t2 = G·m / r3 .

Heraf fås

m = 4·π2·r3 / (G·t2)

Husk at benytte parenteser, og husk at skelne mellem g og G .


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2011 af Dreasen (Slettet)

Okay. Tak Torben


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.