Fysik

opg.

25. august 2011 af Ultraviolet (Slettet)

Hej

Jeg har to vektorer, a (-2 3) og b(3 -1) og jeg skal finde,

1) 3(a-2b)

2) -3(-a+2b)

I 1) får jeg at, 3(a-2b)= 3((-2,+3 ) -2(3,-1))= (-6,9)+(-18-6)= (3,-24)

I 2) får jeg at, -3(-a+2b)= -3((-(-2),+3 ) -2(3,-1))= (-6,-9) + (18,6) = -15,24

er de rigtige?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Se den samme opgave, som du har kørende i matematikforum https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1057258


Skriv et svar til: opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.