Matematik

Hvad giver -3^2 ?

27. august 2011 af anonym000

Hej
jeg hvad giver det, 9 eller -9


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2011 af AskTheAfghan

1.       -32      =     -(32)     =  -9

2.     (-3)2     =        9


Svar #2
27. august 2011 af anonym000

Tak brow ;)

- - -

...............


Skriv et svar til: Hvad giver -3^2 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.