Matematik

Mobiltelefonen, help!! blækregning

28. august 2011 af Kaisdj (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Funktionsforskrften for Jasmins mobilaftale er y = 0,21x. Her står x for antal sendte sms'er og y er den samlede pris i kroner.

Spørgsmål:

1. Angiv funktionforskriften for Caspers Hs mobilaftale.

Casper H.

Abonnement: 49kr/pr/måned

Sms pr.stk. 1 øre

Og han må sende 100smser - 200 - 300 på en måned det ligemeget.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2011 af Kvadratrod (Slettet)

1 øre = 0,01 kr.

y = 0,01x + 49, hvor x er antal sendte sms'er og y er den samlede pris i kroner.


Skriv et svar til: Mobiltelefonen, help!! blækregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.