Matematik

Bestem Δy for f

29. august 2011 af Kolbye (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg har i en aflevering fået opgaven:

Bestem Δy for f med udgangspunkt i x0, når 

1) x0 = 1 og h = 1

2) x0 = 2 og h = -1

Der hører selvfølgelig en graf med til opgaven.

Hvis nogen ligger inde med en simpel forklaring vil det virkelig redde min dag.. Tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2011 af mathon

                                                     

                                                      Δy = f(xo+h) - f(xo)

                                                      1)
                                                            Δy = f(1+1) - f(1)


Skriv et svar til: Bestem Δy for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.