Matematik

skal finde højden på en trekant

30. august 2011 af miefratgv (Slettet)

a = 10 b=8 c=6
hvordan finder man højden ??  


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Trekanten er retvinklet, så der gælder

2T = a·h = b·c

Find nu højden.


Svar #2
30. august 2011 af miefratgv (Slettet)

 er den 24?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det er ikke korrekt. Isoler h af udtrykket i #1 og indsæt talværdierne.


Svar #4
30. august 2011 af miefratgv (Slettet)

4,2 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, det er ikke korrekt.

h = b·c / a .

Indsæt de kendte værdier for a, b, c og beregn h i stedet for at gætte.


Svar #6
30. august 2011 af miefratgv (Slettet)

når på den måde..  men tak,.. 


Skriv et svar til: skal finde højden på en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.