Matematik

Isolér

31. august 2011 af cvcv (Slettet) - Niveau: B-niveau

Isolér s i udtrykket

p = 4 divideret med r + s


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2011 af NejTilSvampe

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2011 af NejTilSvampe

 Træk r fra på begge sider og så er s isoleret.


Svar #3
31. august 2011 af cvcv (Slettet)

?


Svar #4
31. august 2011 af cvcv (Slettet)

hvordan finder du frem til det?

hvad bruger du som hjælp? formel? sætning?


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Der er tale om almindelig reduktion og isolering, kendt fra folkeskolen.

p = 4 / (r+s) , man ganger med (r+s) og dividerer med p ,

r+s = 4 / p , og så trækker man r fra på hver side

s = (4/p) - r

som anført i #1 og #2.


Skriv et svar til: Isolér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.