Matematik

Matematik opgaver

06. september 2011 af Tanyav (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heejsa!

Jeg har brug for hjælp, tak på forhånd :-D

Opgaverne er oploadet!

Vedhæftet fil: opgave10+11+14sæt2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvor er dine egne opgavebesvarelser?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Dine egne bud? Du havde vel ikke forventet vi ville lave det for dig?

Btw. kan jeg se, at man med en matematikbog og lidt kreativitet sagtens kan finde en guide til at løse (næsten) identiske opgaver


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2011 af peter lind

sæt de 2 punkter ind i funktionsudtrykket, Det giver 2 ligninger med 2 ubekendte a og b, som du må løse. Hvis du dividere ligningerne med hinanden ud.

 


Svar #4
06. september 2011 af Tanyav (Slettet)

Nej selvfølgelig ikke. Har selv kommet med nogle bud, men tror ikke at de passer: 

 opgave 10:

a) N(t)= 2,5t + 11 (t=sek efter de 10 første) 

b) N(5)=2,5*5+11=23,5 

fordoblingstiden kan jeg så finde ved T(2) =log(2)/log2,5 - hvis 2,5 altså passer... 

i opgave 11 forstår jeg ikke hvad der menes med førstekoordinaten, det er det eneste der... 

og opgave 14 sidder jeg fast med. 


Svar #5
06. september 2011 af Tanyav (Slettet)

# 3 

hvilken opgave? :s


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Svaret i #3 relaterer til Opg 10.


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Opg 10. Det er helt misforstået. Du skal jo bestemme konstanterne for en eksponentielt voksende funktion

N(t) = b·at ,

ud fra de givne oplysninger. Du bestemmer konstanterne i en lineær model.

Opg 11. Førstekoordinaten kaldes også x-koordinaten.


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. september 2011 af peter lind

Gør som der står i #3

1. sæt de t = 10 sek N = 110 ind i formlen.

2. Sæt  tilsvarende det andet punkt ind i ligningen

3. Divider de 2 ligninger med hinanden.


Skriv et svar til: Matematik opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.