Matematik

linjens ligning

07. september 2011 af albaah (Slettet)

Hjælp-tak!

en linje går gennem (3,4) og har hældningen -2. skriv en ligning for linje?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Linien har en ligning af formen y = ax + b . Hældningskoefficienten a er givet i opgaven. Bestem konstanten b ud fra det givne punkts koordinater.


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. september 2011 af AskTheAfghan

Liniær funktion;  y = ax + b.  Du ved, a = -2  , x = 3 og y = 4 . Bestem nu så ligningen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

En linje har normalt ligningen y = a·x + b, hvor du finder værdien b ved udtrykket

b = y1 - a·x1 .


Skriv et svar til: linjens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.