Matematik

Vektor regning

07. september 2011 af andreaen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej  alle

jeg kan simpelthen ikke huske hvordan man får en vektor udfra to punkter

ex A(3,1) B(8,4) hvad er vektoer AB?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2011 af SuneChr

AB  =  (8 - 3  ;  4 - 1)


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt indskudsreglen til at indskyde koordinatsystemets begyndelsespunkt O

AB = AO + OB = OB - OA


Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.