Matematik

linjens ligning

08. september 2011 af albaah (Slettet)

hjælp!

EN linje går gennem(-2,5) og har hældningen 0,6, skriv en ligning for linjen på formen

ax+by+c=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2011 af mette48 (Slettet)

y=Ax+B       er liniens ligning, bemærk de STORE BOGSTAVEN er ikke a, b og c

A=0,6  og 5= -2 A + B

5= -1,2+B 

B=6,2

y=0,6x+6,2     

10y=6x+62

-6x+10y-62=0

 

 

 


Svar #2
08. september 2011 af albaah (Slettet)

er ikke helt med, hvordan har du fået 5=-1,2 +b


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2011 af mette48 (Slettet)

Indsætter A= 0,6 i 5= -2 A + B


Skriv et svar til: linjens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.