Engelsk

Rettelse af sætninger

08. september 2011 af Pett (Slettet)

Hej, håber der er nogle som vil rette mine sætninger igennem for fejl. På forhånd tak

 

 

1. The old dog excitedly ran to its owner.
2. Flies are annoying insekts.

3. My younger sister are not coming to the party.
4. I gave the nice waitress a large tip.
5. For a long time ago my favorite uncle worked on a sheep farm.
6. How many countries have your sister visited?
7. John has ran in the Berlin marathon.
8. A mother bear is very protective of her bear cubs.
9. I gave Rebecca a piece of apple pie.
10. John went to the grocery store to buy some delicious chocolate.
11. My mother like to walk in the nature.
12. Do your mother like her job as a science teacher.
13. Nicole Kidman was borned in Australia.
14. I will properly go to see the new movie tonight.
15. There family traveled to Spain last summer.

16. Can you give me some informations about your boarding school?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2011 af njepsen (Slettet)

2: insects ikke insekts.
7: fjern has - John ran in the Berlin marathon.
8: with her bear cubs.
12: tilføj ? i slutningen, et spørgsmål.
14: properly = korrekt. I might go to see the new movie tonight? Might be what you mean..
15: Their = deres, there = der

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2011 af Stygotius (Slettet)

1. The old dog (excitedly) ran excited to its owner.
2. Flies are annoying insec(k)ts.

3. My younger sister (are) is not coming to the party.
4. I gave the nice waitress a large tip.
5. (For) a long time ago my favorite uncle worked on a sheep farm.
6. How many countries (have) has your sister visited?
7. John has (ran) run in the Berlin marathon.
8. A mother bear is very protective (of) towards her bear cubs.
9. I gave Rebecca a piece of apple pie.
10. John went to the grocery store to buy some delicious chocolate.
11. My mother likes to walk in (the) nature.
12. Does your mother like her job as a science teacher.
13. Nicole Kidman was born(ed) in Australia.
14. I will (properly) probably go to see the new movie tonight.
15. (There) Their family traveled ('traveled' er amerikansk. 'travelled' er engelsk)  to Spain last summer.

16. Can you give me some information(s) about your boarding school?
 

 


Skriv et svar til: Rettelse af sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.