Matematik

kan det virkelig passe?

09. september 2011 af signe35 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har et spørgsmål. 

 

a(a-b)+b(a+b) 

det har jeg fået til = 0
Kan det passe ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke kokrrekt. Gang selv parenteserne ud og reducer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2011 af Tommelfingere (Slettet)

a(a-b) = a2 - ab

b(a+b) = ab + b2

a2 - ab + ab + b2

a2 + b2


Skriv et svar til: kan det virkelig passe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.