Matematik

Forholdet 2 : 7

10. september 2011 af Thinkpositive (Slettet) - Niveau: 9. klasse

756 kr. skal deles i forholdet 2 : 7 

Del 1 er ________ kr.

Del 2 er ________ kr.

Hvordan regner man stykket ud (med mellemregninger)? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Den ene del er så 2/(2+7) af det hele, mens den anden del er 7/(2+7) af det hele.


Svar #2
10. september 2011 af Thinkpositive (Slettet)

Hvad mener du med; af det hele ? 


Svar #3
10. september 2011 af Thinkpositive (Slettet)

Bare glem mit spørgsmål i #2 Jeg har fundet ud af det man skal gange :) 

Tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det hele er det, du skal dele -- her 756kr.


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. september 2011 af mette48 (Slettet)

af det hele    af hele beløbet


Brugbart svar (1)

Svar #6
10. september 2011 af mathon

 

                         del1 / del2  =  2/7

                         del1 / (del1+del2)  =  (2/(2+7))

                         del1 / (756 kr)  =  2/9

                         del1 = (2/9) · (756 kr) = 168 kr

 

i fuld overensstemmelse med #1


Svar #7
10. september 2011 af Thinkpositive (Slettet)

Tak, det vil jeg også notere ned :)


Skriv et svar til: Forholdet 2 : 7

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.