Matematik

Rette linjer/ vektorregning

13. september 2011 af bonzoadam (Slettet) - Niveau: A-niveau
Angiv en normalvektor for linjen og et punkt på linjen for ligningen: 3x-8y+2=0 jeg kan godt finde normalvektoren=(3 -8) men ikke punktet.

Brugbart svar (2)

Svar #1
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt, for eksempel, x = 0 i liniens ligning og beregn den tilhørende y-værdi for det punkt på linien, der har x-koordinat 0 .


Svar #2
13. september 2011 af bonzoadam (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Rette linjer/ vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.